top of page
Achtergrond Lobra Metals logo

Betrouwbare aankooppartner van metalen

vierkant

Een hecht familiebedrijf, actief in heel Limburg

Toen JP Lowie in 1987 startte als zelfstandig schroothandelaar kon hij
niet vermoeden dat de oprichting van Lobra Metals in 2006 zou leiden tot een volwaardig familiebedrijf, dat zich ondertussen heeft gevestigd in Genk. Door de jaren heen heeft JP sinds 2018 de fakkel stilaan doorgegeven aan zijn kinderen Nico en Christel, die zijn werk, kennis en kunnen op een goede manier verder weten te zetten. Samen hebben ze er door de jaren heen voor gezorgd dat deze onderneming een professionele partner is voor de recyclage van metaalhoudende afvalstoffen.

vierkant
Heftruck Lobra Metals
vierkant

Met de paplepel ingegoten

De passie voor metalen en schroot kreeg Jean-Pierre met de paplepel ingegoten. Ook zijn ouders waren al actief in de sector en voor Jean-Pierre zelf was het bijna evident om dit werk verder te zetten. Hij werkte samen met particulieren en bedrijven, en bouwde een mooie naam op als betrouwbare partner. Een uitgebreid klantenbestand was het gevolg. Uiteraard kwam deze mooie reputatie niet vanzelf, maar is ze het werk van vele jaren hard werk, toewijding en maximale service naar de klanten toe.

Uitbreiding was nodig

In 2006 besloot Jean-Pierre zijn activiteiten uit te breiden om aan de alsmaar groeiende vraag te kunnen voldoen. De eerlijke manier van werken en klantgerichte service bleven onveranderd aanwezig. Maar met de nodige investeringen in pers, knipschaar en kraan kon Lobra Metals vanaf dan een nog betere en efficiëntere service bieden. Een manier van werken die we tot op vandaag nog steeds hanteren. We zijn ook vastbesloten om deze manier van werken nog jaren toe te passen en onze activiteiten verder op te schalen en aan te passen aan de wijzigende vereisten van onze professionele klanten.

metalen platen
vierkanten
logo Lobra metals
Achtergrond Lobra Metals logo

Wilt u meer weten over onze diensten of hebt u een vraag over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. We beantwoorden uw vragen met de grootste zorg en staan graag ter beschikking voor verdere informatie over onze diensten specifiek toegepast op uw onderneming en de vereisten die u stelt.

bottom of page