top of page
Achtergrond Lobra Metals logo

Deze metalen kopen we aan

vierkant

Schrootaankoop

Bij Lobra Metals kunnen bedrijven terecht voor de verkoop van alle schroot. We kopen geen AEAA-toestellen en autowrakken. Daarvoor kunt u terecht bij andere gespecialiseerde partners. Verder is het ook belangrijk om mee te geven dat we alleen werken met professionele partners en dus niet met particulieren. Op deze manier staan we garant voor een gespecialiseerde service naar professionele klanten. Die bedienen we met een maximale inzet van expertise en middelen.

metaalafval sorteren bij Lobra Metals
vierkant
vierkanten
foto_13-03-23_-6.jpg
vierkant

Alle schroot van bedrijven

Hebt u als bedrijf geregeld schroot dat moet worden afgevoerd? Dan kunnen we bij Lobra Metals heel wat voor u betekenen. We kopen deze metalen graag op, en zorgen daarbij voor een vlotte verwerking ervan op onze eigen terreinen en met ons gespecialiseerde materiaal. Daarvoor hebben we een heel arsenaal aan gespecialiseerd materiaal ter beschikking voor de verwerking en recyclage van alle materialen die we ophalen en verzamelen.

Dit zijn de materialen die we opkopen

Bij Lobra Metals kopen we ferrometalen aan zoals licht ijzer, snijijzer, brandijzer, gietijzer, nieuwe resten van ijzer, draaiselafval, et cetera. Ook voor non-ferromaterialen bent u bij ons aan het goede adres. Zo kopen we aluminium, koper, brons, kabels, zink, lood, tin en inox met veel toewijding van u over om ze de gepaste verwerking te geven. Daarnaast kopen we ook loodaccu’s over. 

U merkt het, we behandelen diverse en uiteenlopende types afvalmaterialen. Niet zeker of het materiaal dat u kwijt wilt bij ons een tweede leven kan krijgen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.

Recyclage snij ijzer en inox
vierkant
logo Lobra metals
Achtergrond Lobra Metals logo

Samen met u maken we werk van een duurzame verwerking en hergebruik van afvalmetalen. Twijfelt u of we een bepaald materiaal overkopen of hebt u een andere vraag over onze activiteiten voor uw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met veel plezier en de grootste zorg.

bottom of page