top of page
Achtergrond Lobra Metals logo

Verhuur van containers voor afvoer metalen

vierkant

Containerverhuur voor bedrijven

Soms zijn bijzonder grote hoeveelheden metaal in het bedrijfsleven niet eenvoudig weg te werken. Dan is het handig als u een specialist zoals Lobra Metals in Genk kunt inschakelen voor containerverhuur en vlotte afvoer van deze metalen. Dankzij onze gespecialiseerde diensten raakt u gemakkelijk verlost van de overtollige afvalmaterialen waarmee u anders misschien geen blijf weet. Door een container te laten plaatsen, zorgen wij voor een vlotte ophaling van alle materialen die we verzamelen.

vierkant
foto_13-03-23_-3.jpg
vierkanten

Container huren: zo werkt het

Autowrakken en AEEA-toestellen verwerken we niet en halen we dus ook niet op. Voor alle andere schroot van bedrijven kunt u een beroep doen op onze containerverhuur. We zorgen dan voor de afvoer en verwerking van alle metalen die we op deze manier inzamelen. Na ophaling wegen we de container op onze eigen geijkte weegbrug. Deze is uiterst nauwkeurig afgesteld om het exacte gewicht van de opgehaalde metalen te registeren. Op basis van die weging bezorgen we u een weegbon die ook de waarde aangeeft van de ingezamelde metalen.

Containerservice voor deze afvalstoffen

Bij Lobra Metals in Genk verhuren we containers voor de afvoer van allerlei soorten afvalstoffen. Daarbij horen zeker ferro- en non-ferrometalen, bouw- en sloopafval, houtafval, en papier en karton.

containerdienst - containers huren bij Lobra Metals
vierkantjes
logo Lobra metals
Achtergrond Lobra Metals logo

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Lobra Metals biedt voor de ophaling van afvalstoffen met onze containerservice? Stel ons dan zeker al uw vragen. Onze medewerkers beantwoorden ze met de meeste zorg.

bottom of page